Cheese Parut
Inti Sardin
Eggwash
Telur Kuning tambah air sikit je tau. Tak mau cayaq2 pulak
tongue emoticon
Potong roti pratha pada 4 bahagian. Kecik sikit dan dapat banyak. hehehe
Letak inti dan letak cheese. Jangan letak banyak sangat, satgi terbukak pulak masa bakaq
smile emoticon
Penyetkan guna jari jeeeee tongue emoticon
Takut terbukak
Kelim pakai garfu
Siap! Nak masuk peti ais dah boleh. Untuk frozen kan
grin emoticon
Potong roti kepada 8bahagian, pastu letak inti. Jangan banyak banyak sangat. Takut terbukak nanti
smile emoticon
Mula gulung dekat hujung melengkung yg lebaq tuuu. Gulung masuk ke dalam
macam ni
macam ni haaaa
Siap!
Gulung dan susun macam ni
Letak eggwash. Bakaq selama 10-12min suhu 180darjah celcius. Ikut oven masing masing tau!
Nyummmmm..
grin emoticon
sumber: Rosalina Rosla
Comments
Post a Comment